Vacancy Instructor

We have a vacancy for the position of Instructor

Article.ScrollDownToReadMore

1/14/2022 7:57:34 AM

Vacancy Instructor

We have a vacancy for the position of Instructor. The text is only available in Dutch, please see below:

Vind jij het leuk om voor de klas te staan? Kun je niet wachten om jouw kennis en ervaring over veiligheid, brandbestrijding, overleven op zee en EHBO te delen met anderen? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Voor ons team van instructeurs zijn wij op zoek naar een allround:

Instructeur
Standplaats Maasvlakte-Rotterdam en Amsterdam
40 uur per week

Jouw nieuwe werkplek vind je op onze unieke oefencentra in Amsterdam en op de Maasvlakte-Rotterdam. Het oefencentrum in Amsterdam is gespecialiseerd in trainingen voor professionals uit de offshore-, maritieme en windindustrie. Op de Maasvlakte bieden wij daarnaast ook opleidingen en trainingen aan publieke en industriële bedrijfsbrandweren. Wij helpen hen om incidenten te voorkomen en zo effectief te reageren op calamiteiten of crisissituaties. De focus in jouw werkzaamheden ligt op het verzorgen van opleidingen en trainingen voor de hierboven genoemde industrieën.  

Wat ga je doen?

 • Je zorgt er als instructeur voor dat de opleidingen en trainingen volgens de gestelde kwaliteitseisen worden gegeven. Dit betreft de voorbereiding, het overbrengen van de lesstof in theoretische en praktische sessies en een stukje nazorg (evaluatie van de training en de administratieve afhandeling).
 • Je bent voor sales en planning een sparringpartner om te ontdekken of de wensen van de klant in de praktijk ook uitgevoerd kunnen worden.
 • Je bereidt les- en leerstof voor. Denk hierbij aan presentaties, materiaal en oefenscenario’s.

Wat heb je nodig?

 • MBO werk- en denkniveau.
 • Talenkennis; goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Spreek je Duits, dan is dat een pré.
 • Goede sociale en communicatieve vaardigheden en een representatieve uitstraling.
 • Didactische vaardigheden en daarbij voel je je goed om voor een groep te staan.
 • Ervaring/affiniteit met arbeidsveiligheid.
 • Medisch geschikt voor het uitvoeren van praktijktrainingen.
 • Een coachende houding en je bent in staat de deelnemer te helpen zijn of haar leerdoelen te behalen.
 • Een dosis positieve energie.

Interesse?

Is deze vacature jou op het lijf geschreven stuur dan jouw CV en motivatie voor 11 februari naar hr@nl.relyonnutec.com.  

Wil je meer weten over deze vacature? Neem dan contact op met Mandy Heijnen op 06 525 88 709.

 

Over RelyOn Nutec

RelyOn Nutec is een internationaal opererende onderneming, gespecialiseerd in veiligheid van mensen en organisaties. Wij bieden advies, opleidingen en trainingen aan industriële- en overheidsbrandweren en professionals uit de offshore, maritieme en windenergie sector. Met twee trainingscentra in de Amsterdamse en Rotterdamse havens bereiden wij professionals en hulpverleners voor op het voorkomen en bestrijden van incidenten in een realistische trainingsomgeving, met realistische incidentscenario’s. Samen met onze klanten zorgen wij al ruim 35 jaar voor de veiligheid van hun medewerkers en organisaties. Wij zorgen ervoor dat onze klanten competent en optimaal voorbereid zijn op noodsituaties en gaan verder dan wet- en regelgeving. RelyOn Nutec beschikt wereldwijd over 37 trainingscentra verspreid over 21 landen.