Crisismanagement Case

Chemische plant in Rotterdam

Article.ScrollDownToReadMore

16-10-2020 00:00:00

Case Crisismanagement

Chemische plant in Rotterdam

Met een team bestaande uit nieuw personeel wist de algemeen directeur niet zeker of de organisatie een crisis goed zou kunnen managen. Het huidige Crisis Management Team (emergency response organisatie) was een mengeling van oude en nieuwe functies en het was voor de leden niet duidelijk wat hun verantwoordelijkheden zijn. Ook waren zij zich niet bewust van het belang om voorbereid te zijn op een onvoorziene verstoring van de dagelijkse bedrijfsvoering.

Oplossing

  • Een inleiding tot crisismanagement training voor het hele team
  • Scenariotraining op basis van de meest verstorende bedreigingen voor de klant

Resultaat/voordelen

  • Een efficiĆ«ntere structuur voor crisismanagement
  • Verbeterde kennis en vaardigheden voor de CMT-leden