COVID-19 SafeZone accreditatie RelyOn Nutec NL trainingscentra

De trainingscentra van RelyOn Nutec in Amsterdam en Rotterdam zijn officieel gecertificeerd als COVID-19 SafeZone door Vincotte.

Article.ScrollDownToReadMore

16-2-2021 00:00:00

COVID-19 SafeZone accreditatie RelyOn Nutec NL trainingscentra

De trainingscentra van RelyOn Nutec in Amsterdam en Rotterdam zijn officieel gecertificeerd als COVID-19 SafeZone door Vincotte.

We hebben tal van veiligheidsmaatregelen en procedures geïmplementeerd om een ​​veilige (trainings)omgeving te creëren voor onze deelnemers, onze instructeurs en personeel. Wij hebben dit laten controleren en beoordelen door een externe partij. De certificering die zij hebben toegekend bevestigt onze toewijding om de verspreiding van het COVID-19 virus in onze trainingscentra te minimaliseren.

We vertrouwen op een ervaren team, dat ons zowel intern als extern ondersteund. Als organisatie waar we veiligheid vanuit een 360​​° perspectief benaderen, blijven we de COVID-19 situatie nauwlettend volgen om snel bij te sturen en verdere gezondheids- en veiligheidsmaatregelen te implementeren als dit nodig wordt geacht. De veiligheid van onze deelnemers, bezoekers en personeel is het belangrijkste in deze uitdagende tijden.

 

We kijken ernaar uit om de vitale sectoren te blijven ondersteunen bij hun behoeften op het gebied van veiligheidstrainingen. Wij helpen u graag bij het vinden van geschikte trainingsoplossingen, of het nu op een trainingscentrum is, bij u op locatie of online. Neem contact met ons op via info@nl.relyonnutec.com of +31 181 376 666.